Lijstenmakerij Pictura

Bij Lijstenmakerij & Restauratie Atelier Pictura

kunt u vrijwel alles laten inlijsten. Voor een schilderij, een steendruk, foto, zeefdruk, geboortekaartje, diploma, certificaat, ets, een landkaart of waar u maar aan denkt, desgewenst met een passe-partout in vele kleuren, vindt u bij ons de juiste inlijsting

We adviseren u over het profiel van de lijst, de kleur en breedte van het passe-partout en bieden verschillende glassoorten.

Al meer dan 40 jaar geeft Roel van der Veen in zijn inlijsterij deskundig advies zoals alleen een vakman dat kan geven. Als lijstenmaker helpt hij u om de juiste omlijsting te vinden, zodat uw creatie het beste tot zijn recht komt.

Een moderne uitstraling of juist klassiek – alles wordt op maat gemaakt. Naast houten en aluminium lijsten levert hij ook baklijsten en over de hoek gekleurde lijsten in echt zilver, echt witgoud, platina en echt goud.

In zijn inlijsterij spant hij borduurwerken, batikdoeken en linnen doeken op. Hij werkt met ‘gewoon’ (spiegelend) glas, maar ook museumglas kan geleverd worden. Uiteraard kan hij ook zuurvrije passe-partouts in alle maten en kleuren snijden.

Lijstenmakerij & Restauratie-atelier Pictura
Aijenseweg 16b
5854 PT Aijen gem. Bergen Lb.

Openingstijden: di. t/. za. 14.00 – 17.00 uur
info@lijstenmakerijpictura.nl
+31(0)485-341970

WEBSITE Lijstenmakerij Pictura

Lijstenmakerij Pictura